Support samen met 41 Club Nederland de YAP Tour 2018 in Nederland!

Dit jaar Hosten we ook voor de eerste keer YAPers in Nederland.

Dit jaar heeft 41 Club Nederland zich aangesloten bij het Young Ambassadors Program (YAP) van 41 International. YAP brengt kinderen van 41ers bij elkaar tijdens een YAP tour.

Jongeren in de leeftijd van 18 tot 25 jaar maken tijdens deze tour kennis met  de cultuur en geschiedenis van de landen die ze bezoeken.

Daarnaast ontwikkelen zij zelfvertrouwen en bouwen internationale vriendschappen op. Ieder jaar worden er diverse reizen samengesteld naar o.a. India, Afrika, Cyprus en Europa. Alleen door Nederlandse deelname aan dit programma is het mogelijk voor onze kinderen om ook deel te nemen aan een van deze reizen.

Nederland is in 2018 voor de eerste keer host voor YAPers uit andere landen. En juist  dat gedeelte willen we graag onder jullie aandacht brengen. Van 5 tot 9 juli komen er acht deelnemers van de YAP Mid Europa-tour naar Nederland! Ze starten in Zwitserland en sluiten via Duitsland en België hun YAP-tour af in ons mooie land.

Het YAP team van 41 Club Steenwijk en Roermond is al volop bezig met de voorbereidingen. We nemen de jongeren mee op een rondreis door Nederland om ze kennis te laten maken met o.a. Volendam, Amsterdam, Giethoorn en Roermond!

Om de jongeren een onvergetelijke tijd te bezorgen hebben we jullie hulp nodig!

Kijk op: Support  YAP Tour 41 Club Nederland 2018, daar vind je het volledige programma van de tour in Nederland en alle support mogelijkheden.

Hoe mooi zou het zijn dat de YAPers een onvergetelijke ervaring rijker worden dankzij ons allemaal! Ben jij bereid om dit evenement mee te supporten?

Voor verdere vragen kan je contact opnemen met onze landelijke YAP convenors:

Remi Oosterveld & Roy Kroos via: YAP@41club.nl of  +31 6 23370612.

Namens het bestuur 41 Club Nederland

41 Club Steenwijk

Remi Oosterveld Voorzitter

 06-23689317 |  oosterveld.r@ziggo.nl

41 Club Roermond

Roy Kroos National IRO

 06-23370612 |  iro@41club.nl