AGM Sneek 2017

3 Clubs 1 programma ‘To Connect’ AGM Sneek 2017

Vrijdag 9 juni

Graag ontvangen we jullie op vrijdagavond samen met onze internationale gasten. We openen de AGM Sneek 2017 met een waanzinnig openingsfeest met het thema ‘Time To Connect’ . Na afloop lig je met een paar stappen in je bed, je verblijft immers in Hotel van der Valk Sneek of Joure.
 
Zaterdag 10 juni
Na een welverdiende nachtrust start dé dag van onze AGM. Het Nationaal 41-bestuur neemt je mee in de Algemene Ledenvergadering. Ze lichten toe, leggen uit en stellen voor. Ben erbij, het is gegarandeerd geen saaie kost en gezamenlijk laten we 41 deze vergadering ‘Connecten’.
 
Na de vergadering gaan we genieten van een heerlijke lunch. Samen met de part ners en andere 41-ers is dit een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken hoe zij hun 41bestaan beleven. In de middag is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een speciaal 41-Club programma in het pittoreske Sneek. Een interessante, leuke en vooral Friese namiddag. Houd onze website en Facebookpagina de komende tijd in de gaten, daar maken we binnenkort meer bekend over deze middag. Uiteraard kun je de tijd ook vrij besteden met nieuwe 41 vrienden. Hoe dan ook ‘It’s Time to Connect’.
 
 
En dan is de avond aangebroken… tijd om onszelf klaar te maken voor een spectaculaire gala-avond op het Sneekermeer. Aan boord van de Ocean Diva Futura is  deze varende party locatie letterlijk en figuurlijk the next level… Een unieke ervaring welke je niet wilt missen! Een gezellig band zorgt voor een muzikale invulling en als de zon al lang onder het Sneekermeer verdwenen is herrijst aan de horizon… DJ Jean! Dat wordt feesten tot in de late, vroege uurtjes! 
 
Zondag 11 juni
Op zondagochtend sluiten we traditiegetrouw met alle 41 Clubs in de wereld het AGM weekend af met een gezamenlijk ontbijt. Voor de laatste keer schuiven we met z’n allen aan tafel en blikken terug op een unieke ervaring samen!
 
Kortom: Dit wordt een weekend om nooit meer te vergeten én bij zijn = meemaken dus meld je snel aan!
 

agm sneek 2017

Powered by WordPress. Designed by WooThemes