Wat is de levertijd van een bestelling?

Producten van 41 Club – The Netherlands die bij ons op voorraad liggen hebben een levertijd van 3 tot 5 werkdagen.
Gepersonaliseerde kleding of kleding met niet-standaard maten die via onze leveranciers worden geleverd, hebben een levertijd van ongeveer 3 weken.
Producten die elders worden besteld via de link bij het product, hebben levertijden die bij de betreffende partij bekend zijn. Hier hebben wij geen inzicht in, dus daar kunnen wij ook geen levertijden bij garanderen.

Welke betaalopties heb ik?

De webwinkel van 41 Club – The Netherlands biedt ondersteuning voor betalingen via Mollie

Kan ik een product retour zenden?

Wanneer een product niet past of een ander mankement vertoont, kun je uiteraard de producten retour zenden. Wij zijn geen commerciële organisatie dus helaas zijn de verzendkosten dan wel voor jouw rekening. Uiteraard zullen wij geheel kosteloos een andere maat of ander product retour sturen na de retourontvangst van het verkeerd bestelde item.

Dit geldt overigens niet voor gepersonaliseerde bestellingen, omdat deze uiteraard niet meer verkocht kunnen worden.

Hoe wordt een retour gezonden item terugbetaald?

Als je door een retour een terugbetaling verwacht, dan storten wij dat binnen 10 werkdagen na retourverwerking in onze administratie aan je terug.

Ik heb supergave ideeën, maar geen idee wat ik er mee kan doen!

We vinden het bij 41 Club – The Netherlands super als je mee wilt denken over mogelijke producten. Dus heb je ideeën en voorbeelden van mooie, unieke 41 Club producten? Mail ze dan naar shopkeeper@41club.nl en we nemen snel contact met je op.