YAP organiseert voor zes tot acht kinderen van een 41-er een reis door Nederland. Vanuit het hoofdbestuur krijgen de YAP-convenors een bijdrage van € 500. Dit geldbedrag wordt gebruikt voor geplande activiteiten, polo’s, het transport, entree van een museum of rondvaartboot, een lunch of diner en andere kosten.

De Yappers dragen zelf ook een bedrag bij vanuit de travelfee voor hun transport. Ook de host clubs/familie dragen bij. Maar om 4 mooie dagen te organiseren is dit soms net te weinig.

Wij zoeken jaarlijks naar extra sponsoren. Dit zijn 41 leden, side-by-side organisaties en het bedrijfsleven. Met uw steun kunnen wij onze YAP tour mogelijk maken. U kunt met een voucher een specifieke activiteit steunen of een algemene donatie doen.

Doneer een YAP voucher!

Het YAP Europe mid-programma in Nederland duurt 4 dagen. Hieronder worden een aantal kosten weergegeven die u zou kunnen sponsoren. Onze dank is groot. Maak een selectie uit de activiteiten en het bedrag. Vul vervolgens uw naam en telefoonnummer in en u ontvangt een ‘tikkie’ met het bedrag van Uw Persoonlijke YAP Voucher.

YAP Donatie

Doneren voor YAP

Hidden

Om donaties via dit formulier te accepteren moet je een van onze betalings add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betalings add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Soort activiteit(Vereist)
Kies hoeveel je wilt doneren.
Hidden

Creditcard

Vervang dit veld waar mogelijk door een veld dat specifiek is voor je betaal gateway.